Vacature jongens gym

VEK Lexmond is op zoek naar jou!

Houd jij van kinderen? Ben je sportief? En ben je op zoek naar leuke bijbaan voor €? Per uur? Lees dan snel verder!


Wie zijn wij?

VEK Lexmond is een turn- en dansvereniging gevestigd in Zuid Holland. Wij bieden een divers lesaanbod. Peuters/ kleuters/ tieners/ jongvolwassenen en senioren.. Iedereen is welkom. Onze enthousiaste train(st)ers verzorgen alle lessen met veel plezier. Wij zijn nog op zoek naar een train(st)er voor onze jongensgroep.

Wat zoeken wij?

Als train(st)er voor de jongensgroep sta je voor een leuke uitdaging. De lessen zijn eind vorig jaar komen te vervallen. Dat betekent dat jij een nieuwe groep gaat opzetten! De lessen vinden plaats op maandagmiddag. Komt dit niet uit voor jou? Geen probleem. In overleg zullen we kijken wat wel een mogelijkheid is. Tijdens de lessen houd jij je bezig met sport en spel. Er wordt geturnd, maar een potje voetbal of volleybal hoort er natuurlijk ook bij. De leeftijd is variërend van 6 tot 12 jaar.

Wij zijn op zoek naar een sportieveling, woonachtig in de omgeving van Lexmond. Het is een pré wanneer je ervaring hebt met het verzorgen van gymlessen, maar dit is geen harde eis. Tevens is het belangrijk dat jij goed overweg kunt met kinderen. We zijn op zoek naar iemand die de leiding durft te nemen.

Wat bieden we jou?

Wat kunnen we jou bieden? Een leuke en sportieve bijbaan waar een goede vergoeding tegenover staat. Tevens is er ruimte om jezelf te ontwikkelen. Via onze verenging kun je meerdere cursussen volgen, waaronder een KSS1 en KSS2 cursus. Met behulp van deze cursus ontwikkel je jezelf tot een volwaardig train(st)er.

Onze vereniging bestaat uit een gezellige en informele club mensen. We organiseren regelmatig een leuk uitje met het bestuur/ leiding. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een gezellige BBQ in de zomer. Tevens ontvang je tijdens de kerst een leuk presentje namens het bestuur.

Interesse? Of nog vragen? Stuur dan een mailtje naar secretariaat@veklexmond.nl. Hopelijk spreken we jou snel!

2019-05-02 08:43:21