Speculaasverkoop!

2018-09-27 20:45:18

Beste leden,

Wie vindt het leuk om te helpen en doet graag iets voor de vereniging?

Vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober houden we onze jaarlijkse speculaasactie en iedereen mag en kan helpen! Het is de bedoeling dat de speculaas in Lexmond en in Hei- en Boeicop wordt verkocht. Je kunt dit alleen doen, maar natuurlijk ook gezellig samen met een vriendin, vriend, vader, moeder, neef of nicht.

Dit jaar gaan we het anders doen dan eerdere jaren. Als je je aanmeldt om te helpen, wordt de speculaas bij je thuis bezorgd. Ook krijg je straten aangewezen waar de speculaas verkocht kan worden, om dubbele verkoop te voorkomen. Mocht je hier een voorkeur hebben, laat het dan weten.

Je kunt dus op jouw eigen tijd en eventueel in jouw eigen wijk de speculaas verkopen. Wel graag op 5 of 6 oktober, aangezien we verse speculaas willen verkopen.

Vele handen maken licht werk, dus we gaan ervan uit dat de verkoop je gemiddeld een uur tot anderhalf uur tijd kost.

Deze actie is om geld in te zamelen voor de club voor o.a. nieuwe materialen, leuke activiteiten en het organiseren van wedstrijden. Oftewel: deze actie is voor ieder lid van onze vereniging!!

 

Hieronder de praktische punten op een rij:

* Meld je voor maandag 1 oktober a.s. aan op activiteitencommissie@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, adres, telefoonnummer en eventueel de voorkeur van de straten waar je wilt verkopen;

* Zorg voor een mand of krat als de speculaas bij je wordt gebracht. We willen voorkomen dat de speculaas breekt;

* Zorg zelf voor wisselgeld; de speculaas verkopen we per pakje van 4 rokken voor € 4,00;

* De opbrengst van de verkoop kun je daarna inleveren bij Marleen Poel (Pleinstraat 6, Hei- en Boeicop) of Bianca Clements (Weth. J. de Jongstraat 45, Lexmond).

Ook mag je vooruit betalen; als de speculaas bij je wordt gebracht en aangeeft hoeveel pakjes je wilt verkopen, kunnen we dat gelijk afrekenen.

 

Indien je vragen hebt, mail ons gerust.